Kristalna prizma Raiffeisen banci

Bez autora
Jul 04 2012

Raiffeisen banka dobila je nagradu Kristalna prizma za najuspješniju banku u 2011. godini, najuspješnije osiguravajuće društvo je Sarajevo osiguranje, a mikrokreditno društvo Mikrofin d.o.o. Banja Luka je najbolje u oblasti mikrokreditiranja. Ovim finansijskim institucijama priznanja su uručena na današnjoj ceremoniji dodjele nagrada koje je u Sarajevu organizovala konsultantska kuća za istraživačko-razvojne usluge Revicon d.o.o. Sarajevo i poslovni magazin Prizma, a u okviru projekta Rangiranje banaka, osiguravajućih društava i mikrokreditnih organizacija u BiH. Kristalna prizma je dodijeljena na osnovu rezultata poslovanja u 2011. godini. Pored najboljih finansijskih institucija, izabrani su i najuspješniji menadžeri za prošlu godinu. Tako je najuspješniji menadžer u oblasti bankarstva Berislav Kutle, direktor UniCredit bank Mostar, najuspješniji menadžer u oblasti osiguranja je Dinko Muslin, direktor Euroherc osiguranja, a najuspješniji menadžer u oblasti mikrokreditiranja je Braco Erceg, pomoćnik direktora Mikrofine d.o.o. Banja Luka.

Kristalna prizma Raiffeisen banciRaiffeisen banka dobila je nagradu Kristalna prizma za najuspješniju banku u 2011. godini, najuspješnije osiguravajuće društvo je Sarajevo osiguranje, a mikrokreditno društvo Mikrofin d.o.o. Banja Luka je najbolje u oblasti mikrokreditiranja.

Ovim finansijskim institucijama priznanja su uručena na današnjoj ceremoniji dodjele nagrada koje je u Sarajevu organizovala konsultantska kuća za istraživačko-razvojne usluge Revicon d.o.o. Sarajevo i poslovni magazin Prizma, a u okviru projekta Rangiranje banaka, osiguravajućih društava i mikrokreditnih organizacija u BiH. Kristalna prizma je dodijeljena na osnovu rezultata poslovanja u 2011. godini.

Pored najboljih finansijskih institucija, izabrani su i najuspješniji menadžeri za prošlu godinu. Tako je najuspješniji menadžer u oblasti bankarstva Berislav Kutle, direktor UniCredit bank Mostar, najuspješniji menadžer u oblasti osiguranja je Dinko Muslin, direktor Euroherc osiguranja, a najuspješniji menadžer u oblasti mikrokreditiranja je Braco Erceg, pomoćnik direktora Mikrofine d.o.o. Banja Luka.

Proglašenju najboljih prisustvovali su premijer FBiH Nermin Nikšić, gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen, premijer i ministri kantona, ugledni profesori, direktori banaka i osiguravajućih društava u BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik